O nama

Dijagnostički centar

MAGNET MEDIC SYSTEM

Precizna i pravovremena dijagnoza je uvek prvi korak u brizi za Vaše zdravlje. Naš tim u Magnet Medic System dijagnostičkom centru Vam je uvek na raspolaganju da dođete do dijagnoze na potpuno brz, efikasan i bezbedan način.

Vrhunska dijagnostika je neophodna za dugoročnu kontrolu bolesti, a ako je ona pravilna i pravovremena, maksimalna je verovatnoća potpunog oporavka. Pravilna i pravovremena dijagnoza kao i stručno praćenje pacijenata kroz terapije, čine maksimalnu verovatnoću potpunog ozdravljenja - zdravlje nema cenu.

-

Pregledi koje mozete obaviti kod nas:

Usluga

Magnetna rezonanca

Magnetna rezonanca je najsavremenija radiološka metoda koja se zasniva na primeni magnetnog polja. U tehnici dobijanja slike magnetnom rezonancom se ne koristi (X) rendgenko zračenje.

magnetna rezonanca
Pregledi
Usluga

Multislajsni skener

Multislajsni skener ili kompjuterizovana tomografija je najsavremenija bezbolna i neinvazivna dijagnostička metoda kojom se dobijaju precizni prikazi mekih tkiva, krvnih sudova i kostiju.

multislajsni skener
Pregledi
Usluga

Ultrazvuk

Ultrazvučna dijagnostika je potpuno bezbolna metoda pregleda unutrašnjih organa. Tehnika pregleda se zasniva na zvučnim talasima visoke frekvence koje prolaze kroz tkiva i organe, odbijaju se različitim brzinama, vraćaju se ka sondi vizuelizuju na ekranu.

ultrazvuk
Pregledi
Usluga

Mamograf

Mamografija je neinvazivna dijagnostička metoda kojom se dobija slika pomoću rendgenskih (X) zraka na aparatu koji se zove mamograf. Mamografija je najadekvatnija dijagnostička metoda za otkrivanje malignih tumora dojki minimalnih dimenzija.

mamograf
Pregledi
Usluga

Rendgen

RTG radiografija je bezbolna i neinvazivna dijagnostička metoda koja se zasniva na primeni X zraka za snimanje različitih delova tela i organa.

rendgen
Pregledi
Usluga

Specijalistički pregledi

Specijalistički pregled je neophodan usled pojave zdravstvenih tegoba, bilo kao preventivni pregled ili u sklopu preoperativne pripreme.

specijalisticki pregled
Pregledi